Івано-Франківськ

Жителька Тлумаччини святкує 100-річний ювілей (ФОТО)

18 серпня у колі родини зустріла своє сторіччя Ганна Василівна Коропецька з Палагич.

Жителька Тлумаччини святкує 100-річний ювілей (ФОТО)

Жителька Тлумаччини пані Ганна є однією з трьох довгожителів Тлумацької громади. Привітали ювілярку  міський голова Ігор Петрук, його перший заступник Василь Гнатюк, керівник КУ «Центр надання соціальних послуг» Світлана Маринчук, а також місцевий староста Богдан Равчук. Очільник громади вручив Ганні Василівні Грамоту за життєву мудрість і досвід, багаторічну сумлінну працю. Про це повідомляє Тлумацька міська рада, пише ПІК.

d309dea3f8ff9b8e001404d456e04634

Жителька Тлумаччини святкує 100-річний ювілей (ФОТО)

Незважаючи на свій поважний вік, іменинниця охоче ділилася спогадами свого нелегкого життя. Зокрема, жінка розповіла про ранню втрату молодого чоловіка та проте, як з немовлям на руках залишилася сама; про три нелегкі роки у Німеччині (1942-1945 рр.);  про не одне десятиліття важкої праці у колгоспі…

Нині Ганна Коропецька живе із внучкою та її родиною (дочку та зятя, на жаль, кілька років тому поховала). Загалом має двох онуків, троє правнуків та одну праправнучку. Онучка Ірина розповідає, що бабуся активна, на здоров’я не скаржиться і навіть допомагає у господарстві – доглядає кроликів та курей.

Посадовці побажали ювілярці міцного здоров’я, ще багато-багато світлих днів та щоб її ніколи не покидали оптимізм та життєлюбність.

Читайте також у ПІК:

На Прикарпатті можна отримати до 250 тисяч дотації на утримання корів

Місцями Великого будівництва: синьо-жовтий привіт з Івано-Франківщини (ФОТО)

Франківщина третя знизу на ринку землі в Україні: скільки гектарів продала

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено