Івано-Франківськ

Крали авто класу люкс: у Польщі затримали українця з поляками

Наразі у злочинної групи вилучили активи на суму понад 2 мільйони злотих - це більше 14 мільйонів гривень.

inPoland 00206 1175x500 1 scaled

У Польщі затримали злочинну групу: українець з поляками викрадали автомобілі і продавали їх в Україні. Усіх затримали, повідомляє inPoland, пише ПІК.

“П’ятьох поляків і одного українця затримала поліція у Польщі. Їм висунули підозру у викраденні автомобілів класу люкс”, – зазначає видання.

Про справу повідомив Пьотр Закєляж з пресслужби Департаменту прикордонної служби в Бєщадах. Поліція додає, що є велика ймовірність того, що наразі затримали не всіх учасників злочину.

Поляків та українця спіймали у співпраці Центрального бюро розслідувань поліції, Відділу прикордонної служби в Бєщадах та української поліції.

“Чоловіки на власний розсуд розпоряджалися майном польських фінансових установ, які надавали послуги з фінансування лізингу при купівлі транспортних засобів. Вони підроблювати документи, внаслідок чого незаконно отримували автомобілі та квадроцикли преміальної якості. Потім ці транспортні засоби шахраї продавали в Україні”, – повідомляють польські ЗМІ.

Правоохоронці вилучили активи на суму понад 2 мільйони злотих (понад 14 мільйонів гривень). Поки що до відповідальності притягнули трьох осіб. Слідчі продовжують розслідування.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено