Івано-Франківськ

Водні розваги: чим зайняти себе на вихідних

Літо — пора для того, щоб ніжитися під сонцем, проводити весело час і робити дурниці, про які не шкодуватимемо.

Це період, який не обходиться без річки, озера або моря.

polet flyboard minsk skidka profijetflyer 3

Ну і, звичайно, ж на цьому грунті придумали багато розваг, які комусь принесуть гроші, іншим — приємні спогади про літо.

Політ на флайборді, прогулянка на яхті або катері, парасейлінг, вейкбординг або вечірка в аквалімузині — літо дає багато можливостей прожити його яскраво, весело і незабутньо! Так чому не використати всі можливості?

Політ на флайборді

Потужний потік води, коли на всю відкриваєте кран? Або ж може дуже “агресивно виходить” вода на мийці? Повірте, на флайборді такий потік води, що він з легкістю підніме вас в повітря! Звичайно, вам видадуть шолом, рятувальний жилет, а за бажанням навіть гідрокостюм. Ви навчитеся тримати рівновагу, повертатися і занурюватися. Це буде дуже захоплююче і азартно. Коли у вас почне виходити, ви обов’язково захочете це повторити.

Вейкбординг на канатці

Вода, екстрим і сноуборд — як це пов’язано? Все просто: катання на вейкборді-дошці, яка близька родичка сноуборду і далека — скейтборду. Досвідчений тренер навчить учасника базовій стійці на дошці, основам катання, поворотів і розворотів. Після цього вже можна випробувати свої сили на воді і перевірити щойно набуті навички. Вам буде відведено певний відрізок часу, який можете витратити на декілька заїздів.

Парасейлінг

Вам здається, що стрибати з парашутом для вас — це занадто? Можна спробувати щось простіше. Наприклад, прикріпити позаду себе той же парашут, ось тільки необов’язково скидатися з літака і згадувати за 15 секунд все прожите життя. Парасейлінг — це коли піднімаєтеся над землею в повітря на парашуті, який тросами прикріплений до катера. Той їздить по воді, а ви літаєте над нею. При цьому максимальна висота польоту — 150 м.

Романтична прогулянка на яхті

Захід Сонця, вино в келиху, кохана людина поруч — здається, що таке закінчення літа найідеальніше. Прогуляйтеся по Дніпрі, спостерігайте мальовничі і такі незвичайні ракурси свого міста — сьогодні все для вас. За штурвалом буде досвідчений капітан, тому ви можете розслабитися і накрити пікнік на палубі.

День біля басейну в заміському клубі

Всі ті, хто не зміг скупатися у відкритій воді в цьому сезоні, не перестають мріяти про відпочинок, схожий на єгипетський. Але на щастя, в Україні теж є басейни, лежаки і парасольки. Тому сміливо вирушайте комплекс, щоб відчути себе за кордоном. Для повноти картини у вас не буде тільки кімнати, де покоївка скрутить на ліжку лебедя.

Катання на катері

Якщо яхта — це тихий транспорт, який викликає спокій, то катер асоціюється з бунтарством. Тому кататися ви будете з великою компанією, що буде цікавіше. Вибирайте маршрут, що веде до Оболонської набережної і насолоджуйтеся екстремальною прогулянкою з заметами на поворотах.

Як би там не було, а провести літо з водним транспортом набагато веселіше, ніж просто покататися на човні або катамарані на воді. Так зробіть своє літо цікавим і незабутнім.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено