Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. Черніївський “Ураган” мінімально поступається на Тернопільщині

Після двох перемог поспіли черніївський «Ураган» здійснив невдалий виїзд на Тернопільщину, де поступилися «Агрону» з Великих Гаїв.

852345467789 786654565765788 30 221851

Єдиний м’яч в зустрічі господарі забили у першій половині гри, на 34-й хвилині відзначився Назар Процик. Черніївці у першому таймі не змогли реалізувати гольовий момент, пише ПІК із посиланням на “Футбол Прикарпаття”. 

У другому таймі підопічні Михайла Ткачука взяли гру під свій контроль. З подачі Тараса Бойка пробивав головою Богдан Кримінський, але не сильно і по центру воріт прямо у руки воротарю. Змарнували нагоду зрівняти рахунок Ігор Худоб’як з Іваном Легким: Бойко подав у район ближче до воротарської площі, «Халк» намагався пробити головою, чим завадив Легкому завдати прицільного удару, в підсумку воротар вийшов переможцем у даному епізоді.

Випробував долю Богдан Дриган, який з далека цілив у площину воріт, воротар суперника на місці. В наступній атаці з його прострілу вздовж воріт на дальній стійці не встиг Назарій Гриник. А перед фінальним свистком Василь Дербах на лівому куті штрафного майданчика накрутив захисників і завдав удар у дальній кут воріт, але м’яч пролетів у лічених сантиметрах над стійкою. Також не обходилося без атак «Агрону», але Микола Плетеницький надійно тягнув м’ячі, які йшли у площину воріт.

В підсумку 1:0 на користь господарів, що не скажеш про гру. Наступний матч команда Михайла Ткачука проведе із земляками – «Прикарпаття-Тепловиком». Матч заплановано на 5 вересня.

ФУТБОЛ. Чемпіонат України серед аматорських команд, група 1, 4 тур. 29 серпня. 
«Агрон» (Великі Гаї) – «Ураган» (Черніїв) – 1:0 (0:0)
Гол: Процик (34)
«Ураган» (стартовий склад): Плетеницький – Бойко, Гриник, Кримінський, Януш, Дриган, Легкий, Дербах, Кушецький, Худоб’як, Мельник.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено