Івано-Франківськ

В Тернопільській області триває ремонт Дороги Єдності (ФОТО)

М-30 "Стрий-Ізварине" є найдовшою дорогою країни, адже простягається на майже 1 400 км.

В Тернопільській області триває ремонт Дороги Єдності (ФОТО)

В Тернопільській області довжина траси М-30 становить 106,3 км (за винятком ділянки на балансі Тернопільської міської ради). Частину від міста Тернопіль до межі з Хмельницькою областю та 1,2 км в межах м. Бережани було відремонтовано у 2018 році.  У 2021 році дорожники відновлюють решту 66,3 км. Про це повідомляє Укравтодор, пише ПІК.

“Фрезерування старого зношеного покриття на усіх 66,3 км завершено. Влаштовано два шари покриття на 52,7 км. На 7,5 кілометрів більше – з першим, вирівнюючим шаром крупнозернистого асфальтобетону”, – йдеться у повідомленні.
У складі ремонтованої ділянки ремонтується 13 штучних споруд. На 6 з них вже відкрито проїзд.
Крім цього, на всій протяжності дороги проводиться влаштування тротуарів, освітлення, встановлення металевого огородження, укріплення узбіч, встановлення дорожніх знаків та автопавільйонів, нанесення дорожньої горизонтальної розмітки та ін.
 Між селами Лісники та Куряни буде змонтовано перший у регіоні майданчик для Зважування-в-русі. Цей комплекс проводитиме автоматичне зважування великогабаритного транспорту.
Нагадуємо, що на 17,6 км траси “Стрий-Ізварине” виконується капітальний ремонт (у складі ділянки відновлюється 6 штучних споруд), а на 48,7 – поточний середній ремонт (з 6 мостами). Ще один міст у с.Городище капітально ремонтується за окремим тендером.
На зображенні може бути: дорога та текст
На зображенні може бути: дорога
На зображенні може бути: дорога
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено