Івано-Франківськ

Як у Клубівцях на Тисмениччині відбувається ремонт дороги (ФОТО)

На дорозі Н-18 "Івано-Франківськ-Тернопіль" цілодобово проводять ремонт дороги.
241766163 2291888207613059 7582030142484779831 n scaled

У селі Клубівці уже провели розпушення старого покриття та взялися за регенерацію основи на ділянці між двома кільцевими розв’язками. Через це на даній ділянці утворюються “корки”. Особливо із настанням вечора рух транспорту паралізується, авто стоять у заторах по дві години, пише ПІК.

Нардеп Ігор Фріс повідомив, що у переговорах керівництво компанії “ПБС”, яка веде роботу, пообіцяло відремонтувати якомога більше дороги за максимально стислі терміни. Тому-то й нове покриття на дороги стелять безперервно.

“Після відновлення дороги у Клубівцях ремонт продовжать до межі з Тернопільською областю”, – йдеться у повідомленні Ігоря Фріса.

Посадовець також додав, що при наявності фінансування, вже до кінця цього року візьмуться за ремонт ділянки від Івано-Франківська до Тисмениці.

Читачі ПІК повідомляють, що зараз заторів у Клубівцях майже немає. Однак людям, які мають чітко сплановані графіки, варто врахувати дорожню ситуацію, яка кожної години змінюється. У зв’язку з цим і рейсові автобуси можуть їздити із запізненнями.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено