Івано-Франківськ

На Франківщині почали ремонт дороги на Бучач – Тернопіль: стартували у Клубівцях (ФОТО)

Служба автомобільних доріг в області, яка здійснює технічний контроль за ходом робіт, просить зважати на попереджувальні знаки.

2 5 scaled

За кошти із Державного бюджету в рамках Національного проекту «Велике будівництво» розпочали поточний середній ремонт а/д Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль, повідомляє Служба автомобільних робіт Івано-Франківської області, пише ПІК.

4 3 scaled

“Роботи стартували на км 11+189 у Клубівцях. Тут провели регенерацію основи дорожнього одягу методом холодного ресайклінгу та розпочали влаштування вирівнювального шару крупнозернистого асфальтобетону правою смугою”, – йдеться у повідомленні.

Одночасно працює три бригади. Техніка рухається в напрямку кільцевої розв’язки із а/д Р-20 Снятин – Тязів. На цій ділянці, км 14-15, тривають підготовчі роботи до регенерації – ущільнення основи проїзної частини дороги піщано-щебеневою сумішшю.

5 2 scaled

“Загалом оновлення дороги Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль здійснюється на км 0+000 – км 4+657 та км 11+189 км 33+811. Тут будуть проведені всі передбачені проектом роботи”, – зазначають у САД.

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області, яка здійснює технічний контроль за ходом робіт, просить зважати на попереджувальні знаки та дотримуватися Правил дорожнього руху.

Читайте також:

Чи є на Прикарпатті проблема з термінами придатності COVID-вакцин (ВІДЕО)

Оцінка експерта: як покращити стан місцевих фінансів на Прикарпатті

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено