Івано-Франківськ

На Прикарпатті готуються здати в експлуатацію три оновлених дороги (ФОТО)

Йдеться, зокрема, про ділянки автошляхів державного значення у Верховинському, Надвірнянському, Коломийському та Калуському районах.

5 5 scaled

На дорогах державного значення Прикарпаття тривають планові роботи. Насамперед це поточний середній ремонт у рамках Національного проекту «Велике будівництво», повідомляє Служба автомобільних доріг (САД) Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Готуємо до здачі в експлуатацію оновлені цьогоріч ділянки доріг на а/д Н-09 Мукачево – Львів у Надвірнянському районі, а/д Н-10 Стрий – Мамалига в Калуському, Івано-Франківському та Коломийському районах, а/д Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у Надвірнянському, Верховинському та Коломийському районах”, – йдеться на сайті САД.

Загалом у вересні дорожники проводять широкий фронт робіт.

3 5 scaled

На дорозі Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль влаштовано майже 3 км вирівнювального шару крупнозернистого асфальтобетону в Клубівцях. У напрямку до межі з Тернопільською областю проводимо підсилення основи дорожнього одягу та інші підготовчі роботи до влаштування асафальтобетону.

На а/д Р-21 Долина – Хуст методом холодного ресайклінгу здійснюємо регенерацію старого дорожнього одягу, що втратив свою несучу здатність, зміцнюємо основу із додаванням в’яжучих та піщано-щебеневих матеріалів на останніх десяти кілометрах у напрямку Долини.

На а/д Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський влаштовуємо верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону у Гвіздці та продовжуємо підготовку до влаштування вирівнювального шару крупнозернистого асфальтобетону від Котиківки до Семаківців.

На а/д Р-38 Богородчани – Гута влаштовано вирівнювальний шар крупнозернистого асфальтобетону в Дзвинячі, Солотвині, Раківці та Яблуньці. Водночас на цій ділянці оновлюємо пішохідні доріжки і тротуари, упорядковуємо узбіччя.

4 5 scaled

На дорогах тривають роботи і з поточного дрібного ремонту та експлуатаційного утримання. Зокрема завершуємо ремонт підпірної стінки на а/д Н-09 Мукачево – Львів у Яблуниці, на цій же дорозі ремонтуємо тротуари на мосту в Яремче.

Замовник робіт – Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області, яка здійснює технічний контроль. Фінансують ремонт доріг коштом Державного бюджету, повідомляють у Службі.

Читайтке також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено