Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 13 – 19 вересня

У Левів ймовірна зустріч з колишнім романтичним партнером, у Козерогів - складаються якнайкращі обставини для вирішення фінансових проблем.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n scaled

Ваш гороскоп на тиждень підкаже варіанти дій, які попередять загострення проблем, пише ПІК.

  • ОВЕН

У цей період може виникнути бажання з’ясувати стосунки, висловити всі претензії до партнера. Тиждень криз – часом буде складно, навколишні можуть вести себе безцеремонно, намагатися “залізти вам у душу”, але ваше завдання зберегти самовладання і зовнішню спокійну атмосферу.

Головним завданням цього періоду виявляється необхідність встановлення потрібних зв’язків. Вам потрібні люди, публіка, партнери – саме в них ваша сила найближчим часом. Знижується активність, з’являється бажання усамітнитися, розібратися зі своїми емоційними станами.

  • ТЕЛЕЦЬ

Період спокус, потрібна усвідомленість і величезна сила волі, щоб зберегти звичний стан речей і обійти гострі кути у сфері особистих і ділових взаємин. Гроші протягом тижня витрачаються дуже швидко, причому, половина куплених речей, пізніше виявиться марною.

Будьте готові до всього найближчим часом, період спокою закінчився, прийшов час трансформацій і кардинальних змін. Можливі розбіжності з колегами і співробітниками, а ваша зосередженість на соціальній сфері може негативно відбитися на дорогих вам відносинах.

  • БЛИЗНЮКИ

Тиждень сприятливий. Великий ваш вплив на оточуючих, вдається справити позитивне враження на керівництво, симпатичних вам людей. Намагайтеся бути в потоці подій, проявляйте ініціативу – у вас всі шанси і можливості зайняти лідерські позиції.

Ви все одно перебуваєте в центрі уваги – на вас орієнтуються, прислухаються до вашої думки. Дуже важливо в цей період враховувати інтереси оточуючих, але дотримуватися власних бажань. Усвідомлений підхід до справ і взаєминам допоможе в досягненні цілей.

  • РАК

Можливі конфлікти і розбіжності з коханою людиною, ревнощі і претензії один до одного. Не дуже вдалий час для довгострокового планування, оформлення офіційних спілок і з’ясування відносин.

Напружений зовнішній фон не сприяє гармонії з представниками протилежної статі, але в ваших силах зберегти мир і спокій, уникнути негативного розвитку подій.Якщо є можливість, дозвольте собі відпочинок, поїздку до батьків, на дачу або зустрічі з друзями.

  • ЛЕВ

У романтичних і сімейних відносинах дещо змінюється, відбувається багато важливих подій в соціальній сфері. Виникають несподівані ситуації, що вимагають відповідальних рішень і реальних дій. Легко не буде – питань більше ніж відповідей, але тиждень, дуже цікавий і непередбачуваний.

Слушна нагода для того, щоб додати пристрасті в усталені відносини, зробити їх більш інтенсивними і яскравими. Ймовірна зустріч з колишнім романтичним партнером, яка допоможе зрозуміти причини складнощів, проаналізувати помилки, а деякі навіть виправити.

  • ДІВА

Клопоти і турботи не дозволяють розслабитися. На вас покладають додаткову відповідальність, але при цьому важливо позначити межі – ви не зобов’язані виконувати роботу за інших людей. Ділових контактів стає значно більше, вдається вирішити складні питання спільних фінансів.

Це дуже хороший час для серйозних зборів і нарад, планування, складання звітів і різного роду довідок, а також для правових і юридичних справ. Ви помічаєте те, що в інший час проходить повз вашої свідомості, починаєте щось міняти, покращувати і отримуєте від цього задоволення.

  • ТЕРЕЗИ

Відмінний час для будь-якої роботи, яка вимагає зосередження, терпіння, посидючості, підвищеної уваги. Партнери схильні прислухатися до вас, допомагати в складних ситуаціях. В професійній сфері складається все набагато краще, ніж в романтичних і сімейних взаєминах.

Намагайтеся уникати ревнощів і підозр, контролюйте свої емоції і висловлювання, інакше можете втратити сприятливі можливості для успішного вирішення ділових питань.

  • СКОРПІОН

Тиждень наведення порядку, усіляких перевірок та вдосконалення робочих проектів. Особиста чарівність та фізична привабливість допомагають вам у багатьох справах. Партнери та інші союзники зможуть надати вам підтримку, а ви, в свою чергу, постарайтеся внести свій внесок у спільну роботу.

В цей час романтика стане невід’ємною частиною вашого життя. Це вдалий період для особистих взаємин, завоювання довіри і підвищення популярності. З’являється можливість реалізувати свої творчі здібності, заявити про себе, просунути свої проекти.

  • СТРІЛЕЦЬ

Чуттєва сторона життя стає більш помітною. Можливо невелике просування в кар’єрі, а також перехід ділових відносин в романтичний зв’язок і навпаки. Прекрасний час щоб вирішити свої любовні проблеми, доставити собі якомога більше радощів і задоволень.

Намагайтеся брати участь в житті партнерів, отримуючи, пропонуйте щось взамін, допомагайте оточуючим вас людям, і ви знайдете підтримку на довгий час. Протягом тижня можливі поїздки, які посприяють поліпшенню вашого фінансового становища і вирішенню майнових питань.

  • КОЗЕРІГ

Громадська діяльність приносить задоволення. Ваші партнери високо оцінюють ваші старання, визнають ваші таланти. Протягом тижня ви зможете реалізувати багато творчих ініціатив і проектів, давно намічених планів.

Допомога і підтримка приходять самі собою, а пошук покровительства начальства і високопоставлених осіб дає бажані результати. Обставини складаються якнайкраще для вирішення фінансових проблем, можете провернути не одну вдалу операцію.

  • ВОДОЛІЙ

Уникайте ризикованих фінансових операцій, не варто вкладати гроші у спрви в цей період. Відкриваються нові перспективи в особистих взаєминах, можливі нові знайомства, проте, любовні драми, також цілком вірогідні.

Зовнішній напружений фон сприяє підозрам, сумнівам, ревнощам. Щоб звести до мінімуму можливі неприємності з партнерами, можна разом зайнятися вивченням чогось нового або активним відпочинком. Спілкування з дітьми і близькими людьми поліпшать ваш психологічний комфорт.

  • РИБИ

Ви відчуєте гармонію тіла і духу, підвищиться ваша самооцінка, з’явиться відчуття потрібності. Слушна нагода для того, щоб позбутися від тривалих конфліктів з улюбленими або членами сім’ї. Скористайтеся цим періодом для гармонізації відносин з чоловіком, з дітьми, з коханою людиною.

Тиждень сприятливий для розваг і приємного відпочинку, участі в громадських заходах. У фінансових питаннях, в цілому, все складається сприятливо. Можуть несподівано повернути борг, виплатити невелику премію і зробити корисний подарунок.

depositphotos 8714415 stock photo mature couple smiling

Читайте також:

Секретар РНБО заявив, що в Україні з’явилася жінка-олігарх: хто вона

Підтримуйте здорові стосунки після розлучення, – франківська психологиня Ірина Гаргат 

Ваш гороскоп на тиждень 13 – 19 вересня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено