Івано-Франківськ

На Калущині вчителька отримала премію Верховної Ради України (ФОТО)

Нагороду отримала педагогиня Тужилівського ліцею.

За багаторічну сумлінну працю, активну громадську діяльність педагогиня Тужилівського ліцею Ірина Павлів напередодні професійного свята нагороджена премію Верховної Ради України, повідомляє Калуська міська рада, пише ПІК.

 “Ірина Василівна – учитель української мови та літератури, заслужений учитель України, учитель-методист, автор багатьох посібників для вчителів-словесників, депутат Калуської міської ради, творча особистість, яка завжди в пошуку нових ідей, невтомна трудівниця на освітянській ниві. Калуська міська територіальна громада пишається вагомими здобутками лавреата та визнанням її праці”, – йдеться у повідомленні.

Довідково: про розмір премії не повідомляється, але зазначимо, що щорічна премія Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів заснована Верховною Радою України у 2006 році з метою піднесення ролі та авторитету педагога в суспільстві, заохочення педагогічних працівників до творчої, результативної праці та підвищення престижності вчительської професії.

Щорічно присуджується 30 Премій. Розмір Премії становить 20 тисяч гривень.

Щиро вітаємо п. Ірину Павлів з високою нагородою та бажаємо нових звершень!

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено