Івано-Франківськ

37-річний вдівець Прохор Шаляпін не претендує на мільярди покійної дружини з Канади (ФОТО)

Мільярдерка Тетяна Клаудія Девіс померла від наслідків коронавірусу через два місяці після одруження.

Новогодние каникулы в Лос-Анджелесе Шаляпин провёл в обществе 40-летней Татьяны, миллионерши из Канады.

37-річний Прохор Шаляпін – скандально відомий російський шоумен і співак не претендуватиме на спадок 42-річної дружини Тетяни Клаудії Девіс, яка померла в Америці. Про це мати артиста Олена Колесникова повідомила журналістам News.ru, пише ПІК.

ЗМІ пишуть, що жінці зменшили вік. Нібито їй було не 42 роки, а близько 60-ти. Все для того, щоб Прохор в черговий раз не виглядав мисливцем за бабусями (його попередній дружині Ларисі Копєнкіній було 58).

Тетяна Девіс заразилася коронавірусом після весілля. Жінку госпіталізували в одну з американських клінік з великим ураженням легень.

Щоб полегшити стан хворої, медики ввели її в штучну кому і підключили до ШВЛ, але це не допомогло. 42-річної бізнесвумен не стало 30 вересня.

Попрощатися з дружиною Шаляпін не зможе – через ковід Девіс ховатимуть у закритій труні.

“Син сказав: “Я навіть не збираюся претендувати на спадщину, це все не моє. Я зроблю по совісті, все спадщина має належати її сім’ї, тобто дістатися батькам”, – цитує видання слова матері Прохора.

Жінка додала, що син не може повірити в те, що сталося і «до сих пір в шоці від цієї трагічної новини».

8fd79342 2221 11ec 9b73 96000091f725 660

Прохор і Тетяна одружилися 31 липня в Лас-Вегасі. На пишне торжество пара витратила 15 мільйонів рублів (близько 5,5 мільйонів гривень).

Девіс була третьою за рахунком дружиною артиста. Вперше він одружився в 18 років на жінці набагато старше себе. Другий обраницею співака стала бізнес-леді Лариса Копєнкіна. Вона була старша за Прохора майже на 30 років (на фото).

uzn 16226284441

Пізніше Шаляпін зустрічався зі світською левицею Ганною Калашниковою, а також з вдовою Армена Джигарханяна Віталіною Цимбалюк-Романовською.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено