Івано-Франківськ

Разумков проти другого терміну президента Зеленського: пояснив чому

"Слуги народу" хочуть позбавити Олександра Разумкова посади спікера парламенту, бо його думки розходяться з позицією коаліції.

8154094 243821061 1534220480310365 3260723061212359238 n

Разумков нагадав, що позиція Зеленського про один термін була закріплена в програмі, з якою Зеленський йшов на вибори в 2019 році.

Про це він заявив на брифінгу по закінченню Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, повідомляє Діло, пише ПІК.

«Я вважаю, що потрібно виконувати обіцянки, які ти даєш… Я взагалі вважаю, що президент повинен іти на один термін. Тому що, якщо ні, то з середини терміну всі колеги, які були, — можете подивитися історію нашої держави, — починали займатися підготовкою до другого (терміну – ред.), а це дуже часто погано впливає на реалізацію тих обіцянок, які закладаються в програмі до першого терміну», — сказав голова парламенту.

Нагадаємо, на пресконференції в травні 2020 року Володимир Зеленський заявив, що йому не вистачить одного терміну для виконання усіх своїх передвиборчих обіцянок. За словами Зеленського, тривалість його каденції на посаді глави держави залежить від волі українців.

Пізніше президент казав, що поки рано обговорювати його можливий похід на другий термін.

Читайте також: 

Що зміниться в Україні з 1 жовтня

Відставка Разумкова та заміна міністрів: які питання розглянуть “слуги” у Трускавці

У Міністерстві соціальної політики розповіли, як перевіряють українців на оформлення субсидії

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено