Івано-Франківськ

Вибирають одну із однієї: на Тисмениччині триває конкурс на посаду директора гімназії (ФОТО)

Прийом документів на конкурс вели тридцять днів, але конкурентного відбору на посаду не вийшло.

KONKURS 4 scaled

У Тисмениці вчора,8 жовтня 2021 року, відбулися два етапи конкурсного відбору на посаду керівника Новокривотульської гімназії, повідомляє міськрада, пише ПІК.

KONKURS 2 1 scaled

“Кандидат Світлана Богак письмово виконала тестові завдання та вирішення ситуаційного завдання. За результатами виконаних завдань комісією прийнято рішення допустити претендента до наступного етапу конкурсу – відкритої публічної презентації плану розвитку закладу освіти”, – йдеться у повідомленні.

Попри те, що конкурентів у пані Світлани немає, вона помітно хвилювалася.

“Скільки б ти не працював, скільки б не виступав перед колективом, хвилювання завжди присутні”, – сказала вона.

У даному випадку кандидатку можна зрозуміти. Тільки на першому етапі конкурсу вона мала відповісти на 40 тестових запитань. Якщо б відповіла менше ніх на 25, отримала б оцінку 0. Скільки балів Світлана Іванівна набрала насправді, конкурсна комісія не повідомила, але пані Боган продовжить свій похід за посадою.

У міськраді нагадують, що конкурс був оголошений 26 серпня. Прийом документів тривав тридцять днів. 30 вересня відбулося засідання комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення цієї вакантної посади.

“Перевіривши подані кандидатами документи на відповідність вимогам, комісія вирішила допустити до конкурсу на посаду директора Новокривотульської гімназії Богак Світлану Іванівну, яка раніше очолювала цей заклад освіти”, – зазначають у раді.

Конкурс передбачає три етапи: письмове виконання тестових завдань, вирішення ситуаційного завдання, а також публічну презентацію плану розвитку закладу освіти.

Читайте також: 

Стало відомо, хто два роки буде директором ліцею у Галичі (ФОТО)

Мешканець Тисменицької громади став лавреатом конкурсу у Нью-Йорку (ФОТО)

На Прикарпатті туристам порадили тепло вдягатися

Приєднуйтесь до нас у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено