Івано-Франківськ

Жінка вистрибнула з вікна 19-го поверху з двома дітьми на руках: сталося в Москві

У батька дітей - військовослужбовця - був настільки сильний шок, що він не зміг назвати своє ім'я.

image 6

У Москві 11 жовтня 34-річна жінка вистрибнула з вікна 19 поверху житлового будинку. Ба більше, вона зробила це не сама, а з двома маленькими дітьми, повідомляє 24 канал з посиланням на прокуратуру Москви, пише ПІК.

“Жінку звали Ольга. Вона взяла дітей на руки та вистрибнула з вікна. Сусіди почули гучний крик і звук сильного удару. На місце трагедії приїхав чоловік загиблої, він військовослужбовець. У нього був настільки сильний шок, що він не зміг назвати своє ім’я. Росіянка залишила передсмертну записку, у якій розповіла причини такого вчинку”, – повідомили у телеграм-каналі Shot пище 24 канал.

Вона сказала, що вирішила “покинути цей світ раз і назавжди”. Однак зазначила, що піти сама не може. За її словами, матір не може залишати дітей у “важкому, похмурому світі”. Ольга попросила вибачення у своїх рідних та чоловіка. Вона була впевнена, що дітей без неї не зможуть виховати, бо у них буде психологічна травма через самогубство матері.

Сусіди описували родину позитивно. Тепер прокуратура з’ясовує обставини та проводить перевірку. Відкрили кримінальну справу щодо вбивства дітей.

Читай також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено