Івано-Франківськ

“Янголи поруч”: в Івано-Франківську відкрили центр розвитку дітей

Розташований центр розвитку дітей “Янголи поруч” на вулиці Дністровській, 22.

d511e7dc84ecdb57 scaled

15 жовтня, в Івано-Франківську відкрили Центр розвитку дітей, повідомляє ПІК.

Відвідувати центр розвитку зможуть діти від трьох до 18 років. Молодші займатимуться у садочку. Зі старшими, окрім вивчення шкільних предметів, спеціалісти проводитимуть заняття з йоги, малювання, флористики, дизайну.

Заняття для дітей пільгових категорій викладачі проводитимуть безплатно.

“Центр розвитку дітей “Янголи поруч” — це наше продовження тих добрих справ, які ми робили десять років як освітньо-благодійний проєкт “Янголи поруч”. Можливо про нас знають. Ми багато часу проводили з дітьми в різних навчальних закладах. Саме з дітьми, так званими “соціальними сиротами. Зараз ми акумулювали з командою всі наші сили для того, щоб допомагати дітям ще більше. Щоб бути таким місцем, куди діти можуть приходити та мати можливість бути постійно потрібними”,- розповіла Ореста Возняк, засновниця проєкту “Янголи поруч”.

IMG 20211015 140842 scaled

“Навчатиму дітей шити з фетру різноманітні аксесуари. Цим можуть займатися діти різного віку, залежить від складності. Можуть займатися від 5-6 років. Я часто їздила з дітками в інтернати, вчила їх шити, робити щось своїми ручками. Дітки це цінують і хочу навчатися, а мені відповідно хочеться їх вчити”, – розповідає Христина Дирів. 

IMG 20211015 144221 scaled

Мати п’яти дітей Оксана Сокольська розповідає, що знайома з благодійним проєктом “Янголи поруч” вже давно.

“Давно знаю пані Оресту. На мою думку, це дуже добре, є дітки яких мама не може відвести. А тут і малювання і фотоклуб, і англійська.  Моя дитина дуже хоче на малювання. сьогодні, коли я йшла, казала: “Запиши мене на малювання”. Найбільше, що вона хоче — це малювати. Я думаю, що для діток — це супер”,- говорить Оксана Сокольська.

3a61e884 6728 48b4 925a 4dc2fd84d688 1 scaled

Всі охочі можуть долучитися та підтримати проєкт.

Читайте також:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено