Івано-Франківськ

Франківський міський суд відправив під варту очільника обласного Управління держпраці

Франківський міський суд визначив міру запобіжного заходу затриманому напередодні начальнику обласного Управління Держпраці.

unnamed 1 3

В четвер 21 жовтня 2021 року до Івано-Франківського міського суду для визначення міри запобіжного заходу було доставлено очільника обласного Управління держпраці (Ігоря Росипайла, 1979 р.н.), якого підозрюють у вчинені злочину передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище  за попередньою змовою групою осіб), повідомляє ПІК.

Судом було встановлено, що підозрюваний, який працює на посаді начальника Управління Держпраці в Івано-Франківській області, 19 жовтня 2021 року був затриманий працівниками правоохоронних органів, після того, як отримав неправомірну вигоду від потерпілої у розмірі 39 тисяч гривень.

Вказані кошти затриманий  отримав за видачу посвідчень особам, які мали намір пройти навчання та перевірку знань з питань охорони праці та отримати за результатами навчання посвідчення про перевірку знань з питань охорони праці. За кожне таке підписане посвідчення, згідно із матеріалами досудового слідства, він вимагав по 250 гривень.

Також, згідно матеріалів досудового слідства, було встановлено, що затриманий діяв із пособником, який у серпні 2021 року, під контролем правоохоронних органів, отримав від цієї ж потерпілої неправомірну грошову вигоду у розмірі  28 500 грн.

4br.jpg.pagespeed.ce .zvpjN2sQDI scaled

Вивчивши матеріали справи та дослідивши надані стороною обвинувачення докази, Івано-Франківський міський суд ухвалив задовільнити клопотання сторони обвинувачення та призначив підозрюваному мешканцеві Івано-Франківська міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено