Івано-Франківськ

Оцінка експерта: якщо ви шукаєте роботу, а роботодавець – хорошого працівника, варто скористатися рекрутингом від Івано-Франківського центру зайнятості

Державна служба зайнятості є найбільшим і найпотужнішим безкоштовним рекрутинговим агентством в Україні.

104438867 256378512290079 2126890385222183621 n 1 3 1 scaled

Оцінка експерта.

Знайти доброго працівника – справа непроста, тривала і навіть затратна. Це знає кожен роботодавець. Та пошук можна облегшити, якщо скористатися послугою фахового рекрутингу — підбору персоналу в штат підприємства чи закладу під замовлення роботодавця. Логічно, що й шукачеві роботи корисно мати справу з рекрутингом, пише ПІК.

Наскільки рекрутинг є раціональним та ефективним для тих, хто шукає роботу чи пропонує її? Експертну оцінку надає Любов Данилюк, завідувач сектору організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

IMG 20211018 164613 107 scaled

— Рекрутинг — обов’язковий та необхідний процес у кожній організації будь-якої сфери діяльності. Від його якості та ефективності напряму залежить фінансова результативність підприємства.

Мати справу з професійним рекрутером від центру зайнятості вигідно з багатьох причин. Розглянемо ключові, – наголошує Любов Данилюк.

РЕКРУТИНГ В СЛУЖБІ ЗАЙНЯТОСТІ

Рекрутинг від служби зайнятості – забезпечення роботодавців кваліфікованими працівниками та надання гідної роботи тим, хто її шукає!

ПЕРЕВАГИ СПІВПРАЦІ РОБОТОДАВЦІВ ЗІ СЛУЖБОЮ ЗАЙНЯТОСТІ НА ЗАСАДАХ РЕКРУТИНГУ

Державна служба зайнятості є найбільшим і найпотужнішим безкоштовним рекрутинговим агентством в Україні.

Розгалуженість мережі міських, районних, міськрайонних філій та центрів зайнятості обласної служби зайнятості дозволяє мати найбільшу базу даних резюме кандидатів за різними професіями і сферами діяльності.

Використовуючи сучасні технології і способи підбору персоналу, базу резюме та інші канали пошуку кандидатів, фахівці служби мають можливість оперативно запропонувати кандидатів, які будуть максимально гармонійно відповідати вимогам роботодавця.

Якщо роботодавець хоче перевірити кандидата в роботі, у взаємодії з колегами чи клієнтами, то служба зайнятості може запропонувати проведення профвідбору на замовлення роботодавця, застосовуючи профдіагностичне тестування, а також організувати стажування працівника на робочому місці.

Загальна для всієї України база даних, постійний моніторинг ринку праці – дозволяють фахівцям служби вийти на тих кандидатів, які потрібні роботодавцю.

У сучасних реаліях роботодавці дійсно зацікавлені в рекрутинговій співпраці зі службою зайнятості, оскільки:

–  роботодавець не витрачає час на підбір кандидатів з великої кількості бажаючих осіб, адже попередня співбесіда за вимогами роботодавця проводиться рекрутерами;

–  не потрібно витрачати кошти, оскільки наша послуга безкоштовна!!!

– роботодавцю не обов’язково розміщувати свої вакансії на платних ресурсах, він може скористатися послугами та онлайн-сервісами служби зайнятості;

Рекрутери служби зайнятості є експертами ринку праці: знають, де знайти кандидатів на роботу, володіють інструментами оцінки кандидатів та обирають кандидатів виходячи з потреб роботодавця.

Нагадаю, що сектором організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Івано-Франківського обласного центру зайнятості створено Телеграм канал «Hr центр Прикарпаття Робота в Івано-Франківську та області!» https://t.me/robota_frankivsk_robota та Телеграм канал для осіб з інвалідністю – «ІФОЦЗ_Повір у себе» https://t.me/povir_u_sebe, метою яких є ознайомлення з актуальними вакансіями області, анонсами заходів, порадами з пошуку роботи. 

На Телеграм-каналі прикріплена Анкета шукача роботи https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTKABHw9lAPIinNtH4Ugxv4P-vPnhVWkgDkFPf51A7XV55Gw/viewform?vc=0&c=0&w=1&fbclid=IwAR02wPyjIS5SZUlQOb6drPlPZjKV5ChPGKmT-dUfB5JMKgI9X2wrIbH97jo, після заповнення якої вся інформація генерується у відповідну Google форму та в подальшому опрацьовується рекрутерами.

Якщо ви шукаєте роботу або кадри для свого підприємства, то звертайтесь до рекрутерів служби зайнятості, ці фахівці працюють в кожній філії чи центрі зайнятості області!

Зараз служба зайнятості Івано-Франківської області пропонує шукачам роботи понад 2700 вакансій, найбільша кількість з яких зосереджена в м. Івано-Франківську – майже 1300.

12,0% вільних посад мають оплату праці понад 10 тисяч гривень, майже 13% – від 8 до 10 тисяч гривень, решта – від мінімальної до 8 тисяч гривень. 

На початок жовтня середній розмір заробітної плати у всіх вакансіях складав 7615 гривень.

Зокрема, 17 тисяч гривень пропонують майстру бурильному, 15 тисяч – зоотехніку, агенту торговельному, техніку-лаборанту (будівництво), економісту зі збуту, машиністу укладача асфальтобетону, 14 тисяч гривень – оператору виробничої дільниці, 12 тисяч гривень – електромонтажнику, зварнику, 11 тисяч гривень – інженеру-конструктору, товарознавцю, вальнику лісу, поліцейському, верстатнику широкого профілю.

Звертайтесь до центру зайнятості, допоможемо.

Читайте також:

Сироварня на Косівщині: Івано-Франківська обласна служба зайнятості сприяє кадровому забезпеченню (ВІДЕО)

Ярмарок вакансій: Івано-Франківський обласний центр зайнятості провів ефективний захід для шукачів роботи та роботодавців (ВІДЕО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено