Івано-Франківськ

У голови Івано-Франківської ОДА ще один заступник: що про нього відомо

Світлана Онищук підписала розпорядження про призначення Ільчишина В.В. на посаду заступника Голови Івано-Франківської ОДА.

img 3332

За даними декларації, Віталій Ільчишин працював на посаді Першого заступника начальника Управління МВС України в Івано-Франківській області – начальником слідчого управління.

Ільчишин володіє 50% часткою у ПП «Телерадіокомпанія Шанс» та 40% часткою в Адвокатському обєднанні Астрея ОВС, пише ПІК із посиланням на “Галичину“.

У 2020 році отримував пенсію розміром майже 168 тис. гривень на рік. Зберігає готівкою 100 тис. гривень.

Володіє земельними ділянками площею 7 соток в Угорниках Івано-Франківської громади та 20 соток у с.Мостищі Калуського району. Також володіє 25% часткою квартири в м.Івано-Франківську.

 

У 2014 році був звільнений з посади першого заступника начальника УМВС за законом «Про очищення влади». Згодом, через суд поновився на посаді та відсудив майже 700 тис. гривень за час вимушеного прогулу.

Додамо, що розпорядженням  голови ОДА також встановлено Віталію Ільчишину надбавку до заробітної плати за вислугу років у розмірі 50 відсотків посадового окладу (вислуга років станом на 22.09.2021 становить 27 років, 6 місяців і 5 днів): 

gaz 696x3371 1 scaled

Нагадаємо, 20 жовтня стало відомо про те, що Людмила Сірко стала заступницею Світлани Онищук.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено