Івано-Франківськ

Стало відомо, в яких містах Прикарпаття розпочали опалювальний сезон

Зокрема, жителів Калуша наразі підводить КП «Калуська енергетична компанія».

247125797 1291314564639976 4354633259969315544 n 1 scaled

Попри те, що на Прикарпатті декларують стовідсоткову технічну готовність об’єктів паливно-енергетичного комплексу та соціальної сфери до проведення опалювального сезону, існують у цій сфері і суттєві проблеми.

Про це сьогодні, 19 жовтня, йшлося під час щотижневої наради під керівництвом голови обласної державної адміністрації Світлани Онищук із головами райдержадміністрацій, територіальних громад, керівниками територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, повідомляє ПІК.

«Наразі наша область на 100% готова до початку осінньо-зимового опалювального сезону. Проведені усі необхідні технічні роботи, продовжується контрактування бюджетних установ на постачання природного газу до кінця наступного року за ціною 16,8 грн з урахуванням ПДВ та транспортування», – зазначає голова ОДА Світлана Онищук.

opalyuvalniy sezon 19 10 2021 7

Позитивні приклади результатів роботи навів керівник департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Богдан Демкович (на фото). За його словами, всі теплопостачальники розпочали подачу теплоносія, окрім КП «Калуська енергетична компанія», яка завершує підписання договору про постачання блакитного палива.

В Івано-Франківську подачу тепла здійснюють 14 котелень, у Бурштині та селищі Богородчани забезпечено 100- відсоткову подачу тепла, а у Калуші його отримує третина жителів.

Також тепло отримали 12 лікарень та чотири санаторії, які підпорядковані облдержадміністрації, та усі заклади охорони здоров’я, які працюють на альтернативних видах палива. Також із теплом вже 333 заклади освітньої галузі. Але не все так гладко.

Про те, які проблеми існують щодо забезпечення газом бюджетних організацій Прикарпаття – читайте згодом у ПІК.

Читайте також: 

В яких лікарнях Прикарпаття найбільше хворих на коронавірус і чим це загрожує

“Я особисто починаю об’їзди пунктів щеплення”: яку мету ставить керівник департаменту охорони здоров’я Прикарпаття

COVID-19: на Прикарпатті фіксують значне зростання захворюваності серед дітей та медиків

Ваш гороскоп на тиждень 18-24 жовтня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено