Івано-Франківськ

Зустрілися голови Калуша та Долини: що вирішували

Будуть поглиблювати співпрацю з Агенцією розвитку ОТГ Прикарпаття  та Івано-Франківським регіональним відділенням Асоціації міст України.

1634818589 cfb50cd46f2fc8b4a87b large scaled

Міські голови Калуської та Долинської громад – Андрій Найда та Іван Дирів – зустрілися 21 жовтня у приміщенні Калуської міської ради, повідомляють на сайті ради, пише ПІК

“Під час зустрічі обговорювали питання налагодження співробітництва між територіальними громадами Східної  Бойківщини разом з  Агенцією розвитку ОТГ Прикарпаття  та Івано-Франківським регіональним відділенням Асоціації міст України”, – йдеться у пловідомленні.

З огляду на формат піднятих питань, у зустрічі також брали участь  Ігор Мельничук – виконавчий директор Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття,  Мар’яна Табакевич – начальник управління туризму і проектної діяльності Долинської міської ради, Юрій Соколовський – начальник управління економічного розвитку міста Калуської міськради.

” У ході зустрічі  прийняли рішення про перенесення  міжнародного Бойківського інвестиційного форуму «EXPO 2021», який був запланований на 18-19 листопада 2021року, на травень наступного року. Причина – законодавчі обмеження, пов’язані з розповсюдженням захворюваності на COVID-19. Основні заходи в рамках форуму відбуватимуться у містах Калуші та Долині”, – повідомляють у міськраді.

Читайте також: 

Ситуація на Прикарпатті погіршилась: в лікарнях розгортають додаткові ковід-ліжка з киснем

Стало відомо про стан чоловіка, якого на Тлумаччині переїхав комбайн (ФОТО)

Блаженніший Святослав зустрівся з Прем’єр-міністром Шмигалем: про що говорили

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено