Івано-Франківськ

У Калуші оголосили конкурс на посаду директора Центру професійного розвитку педагогів

На конкурсі насамперед перевірять знання Конституції України та законодавства України у сфері освіти.

1629100614 e85257594fc13bb26321 scaled

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» розмістили на сайті Калуської міської ради, пише ПІК.

“Умови оплати праці директора: заробітна плата складається із посадового окладу, надбавок за престижність праці та вислугу років”, – йдеться у повідомленні.

Звичайно, що є до претендента кваліфікаційні вимоги:

“На посаду директора Центру може претендувати особа, що є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менш як п’ять років, пройшла конкурсний відбір і визнана переможцем конкурсу”.

Документи мають подаюти пертенденти особисто упродовж 20 календарних днів із дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

Конкурсний відбір складається з двох етапів:

– перевірка знання Конституції України, законодавства України у сфері освіти, інших нормативно-правових актів у галузі освіти у формі письмового тестування;

– презентація кандидатами стратегії розвитку Центру, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Тестування та презентація стратегії проводяться в один день 23 листопада 2021 року.

Нагадаємо, що у серпні цього року уже відбувся відповідний конкурс (фото вгорі). Але за результатами двох його етапів комісія вирішила не визначати переможця. Визнали конкурсний відбір таким, що не відбувся, та оголосили повторний конкурс.

Читайте також: 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено