Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. “Прикарпаття” вдома впевнено перемагає “Ужгород”

На домашній арені стадіону "Рух" івано-франківське "Прикарпаття" приймало одного з аутсайдерів чемпіонату - ФК "Ужгород".

ebe09c5 116444 1 large222 scaled

ФУТБОЛ. Чемпіонат України. Перша ліга. 16-й тур.
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Ужгород» – 3:1 (1:1)
Голи: Волошинович (44, 53), Сондей (71) – Хомченко (18).

Пам’ятаючи стартову невдачу сезону, коли закарпатці на власному полі зазнали розгромної поразки (0:6), тепер підопічні Богдана Блавацького зробили правильні висновки.

У намаганні не програти боротьбу у центральній частині поля, гості витиснули максимум з одного епізоду, і на 18-й хвилині у ході швидкої контратаки Хомченко випередив захисника і пробив низом точно у правий кут воріт – 0:1.

Після пропущеного м’яча господарі створили кілька небезпечних моментів, і кіперу ужгородців тричі пощастило, коли м’яч просвистів біля стійок і перекладини воріт. Та все ж активність «Прикарпаття» у нападі втілилась у забитий м’яч наприкінці першого тайму: Барчук відпасував на хід Волошиновичу, котрий другим дотиком поцілив у лівий нижній кут – 1:1.

На 53-й хвилині івано-франківці вийшли вперед: Воробчак промчав правим флангом і завдав удару, який парирував Готра, однак першим на добиванні був Волошинович, який вразив незахищений кут воріт та оформив дубль – 2:1.

На 62-й хвилині після навісу з кутового Хомченко пробачив господарів, ледь не замкнувши дальню стійку. Далі мав шанс Ференцик, але Піцан зіграв надійно. А далі був красень-гол від «Прикарпаття»: Сондей заробив штрафний на лівому фланзі, який франківці класно розіграли у два паси, і 21-й номер потужно пробив повз голкіпера – 3:1.

А на 83-й хвилині вже Семотюк міг забити справжній гол туру, однак після ефектного удару боковими ножицями м’яч пролетів поруч з дальнюю дев’яткою…

Набравши 25 очок, івано-франківська команда піднялася на 5-у сходинку у турнірній таблиці.

Інші матчі туру: 29 жовтня «Полісся» – «Нива» – 1:1; «Волинь» – «Агробізнес» – 0:1. 30 жовтня. «Олімпік» – «Кривбас» – 0:2.

yangolyatko111 scaled

Завершальні матчі  16-го туру: 31 жовтня: «Краматорськ» – «Гірник-Спорт»; «ВПК-Агро» – «Кремінь»; «Оболонь» – «Поділля». 1 листопада. «Металіст» – «Альянс».

Нагадаємо, стало відомо, за яких обставин шанувальники футболу зможуть подивитися матч на франківському стадіоні.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено