Івано-Франківськ

У Франківську працівників арматурного заводу, яким 10 місяців боргують зарплату, не пускають на роботу

Працівників заводу уже 10 місяців водять за ніс, не видаючи зарплату. Керівництво обіцяло нові контракти й замовлення, але кудись зникло.

819819ee5cef039e scaled

Першого листопада працівники “Івано-Франківського арматурного заводу” прийшли на підприємство забрати свої речі. Однак людей навіть не впустили на територію.

Останнім часом чи не щотижня люди влаштовували акції протесту на Вічевому майдані, ходили по кабінетах чиновників, аби отримати підтримку та допомогу.

Людей перестали впускати на завод ще з липня. І сьогодні ситуація в черговий раз повторилася.

Директор із якості “Івано-Франківського арматурного заводу” Віктор Колмаков розповів, що на територію підприємства намагалися зайти приблизно 30 працівників, які ще не звільнені, пише ПІК з посиланням на Суспільне.

“За можливості хотіли б отримати свої документи: трудові, довідки про заборгованість підприємства із заробітної плати, оскільки вона не виплачується з грудня 2020 року”, — каже Віктор Колмаков.

За його словами, жодного зв’язку із керівниками підприємства немає. Люди вже зверталися у міську та обласну ради, також писали заяви у поліцію та подавали позови у суд.

“Більшість заяв повертають назад з ухвалою про те, що суд не буде розглядати справу, бо відсутня довідка про заборгованість із заробітної плати з підписом керівництва та бухгалтера. Вся бухгалтерія була звільнена у серпні. Тому ніхто з працівників довідку про заборгованість не може отримати, а суд заяви не приймає”, — розповів Віктор Колмаков.

До працівників заводу вийшли орендодавці. Однак, за їхніми словами, людей впустити на територію вони не мають повноважень.

“Ми розуміємо і йдемо вам назустріч. Запрошуємо виконавчу службу, ви берете всі ключі, заходите і забираєте свої речі разом з виконавчою службою. Ми — не проти, але з виконавчою службою, тому що було дуже багато судів і дуже багато є накладених стягнень. І до нас потім можуть бути претензії. Ми хочемо вам допомогти, ми вам допоможемо”, — розповів представник орендодавця Володимир.

3a01dd2b21d729ae scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено