Івано-Франківськ

У селі Великий Ключів на Коломийщині освятили дзвінницю (ФОТО)

Чин освячення дзвінниці й ікон Хресних страждань Спасителя здійснив Преосвященний Єпископ Коломийський і Косівський Юліан.

1 2 scaled

Преосвященний Єпископ Коломийський і Косівський Юліан із Архіпастирським візитом відвідав у неділю Храм Святої Преподобної Параскеви Сербської села Великий Ключів, Печеніжинського благочиння, повідомляє Коломийська єпархія, пише ПІК.

4 scaled

“У співслужінні духовенства Єпископ звершив Архієрейську Божественну Літургію, читання Акафіста, Чин Малого освячення води та здійснив освячення дзвінниці й ікон Хресних страждань Спасителя”, – йдеться у повідомленні.

11 scaled

Правлячому Архієрею за торжественною Божественною Літургією співслужили вісім священників.

Після відпусту Єпископ Юліан звернувся до присутніх зі словом повчальної проповіді, яку розпочав із нагадування про те, що необхідно бути вдячним Богові за дар життя, за Його безмежну любов до нас та можливість спільно у цьому Храмі віддати Йому честь і хвалу.

“У цей день Владика Юліан також нагородив митр. прот. Миколу Ужитчака Медаллю Архістратига Михаїла, а Благословенною Митрополичою Першосвятительською Грамотою – релігійну громаду Храму, братство і сестринство Святині та родину Стефураків”, – повідомляють у Єпархії.

Окремо Архієрей подякував церковному хору за чудовий спів, а всій громаді – за активність не тільки в парафіяльному, але й у єпархіальному житті.

18 scaled

Після уставного Многоліття та Чину Малого освячення води Архіпастир здійснив освячення нової дзвінниці та ікон Хресних страждань Спасителя.

41 scaled

35 scaled

Завершилось урочисте богослужіння Хресним ходом довкола Храму та спільною світлиною.

Більше світлин дивіться  тут.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено