Івано-Франківськ

У Дрогобичі затримали чоловіка, який смертельно порізав 53-річну жінку

31-річному чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
11112222 scaled
У Дрогобичі поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства місцевої жительки. Як попередньо встановили співробітники Дрогобицького районного відділу поліції, затриманий завдав жертві удари ножем під час конфлікту, спричинивши жінці смертельні травми, повідомляє Львівська обласна поліція, пише ПІК.
“3 листопада, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що квартирі одного з будинків на вулиці Карпатській у Дрогобичі було виявлене тіло місцевої мешканки з ознаками насильницької смерті. Про подію повідомив знайомий загиблої. На шиї загиблої, 53-річної місцевої мешканки, правоохоронці виявили дві колото-різані рани, які, за попереднім висновком медиків, і стали причиною смерті”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 31-річний житель району, разом з яким жінка була у гостях у спільного товариша. Між ним та загиблою виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав жінці удари ножем, спричинивши смертельні травми.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 стhttps://pik.net.ua/.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено