Івано-Франківськ

На Тернопільщині взяли під варту поліцейського-хабарника

На сьогодні призначений судовий розгляд про відсторонення старшого оперуповноваженого кримінальної поліції від займаної посади.

image 2

Співробітнику кримінальної поліції, що отримав 21,5 тис грн неправомірної вигоди, обрано запобіжний захід, повідомляє Тернопільська прокуратура, пише ПІК.

“За клопотанням слідчого, погодженим з прокурором, суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою з визначенням розміру застави понад 68 тис грн старшому оперуповноваженому відділу кримінальної поліції Тернопільського районного управління ГУНП в області, підозрюваному в отриманні 21,5 тис неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 369-2 КК України)”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що поліцейського викрили при одержанні 21,5 тис грн  за вплив на співробітників регіонального сервісного центру МВС України щодо успішної здачі іспитів для поновлення права керування транспортними засобами різних категорій.

На сьогодні призначено судовий розгляд про відсторонення старшого оперуповноваженого кримінальної поліції від займаної посади.

Триває розслідування, що здійснюють слідчі ТУ ДБР, розташованого у м. Львові,  за процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури.

Читайте також: 

На Тернопільщині судитимуть депутата облради: погрожував людині

Про свої плани, свинство та Зеленського: Арсен Аваков дав перше інтерв’ю після відставки

В Україні вперше забрали авто у водія за несплачені штрафи (ФОТО)

Стало відомо, що в ніч на неділю Приват24 припинить роботу

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено