Івано-Франківськ

На Тернопільщині судитимуть депутата облради: погрожував людині

Причиною конфлікту стала неприємна для обранця інформація про діяльність місцевої громадської організації, стосунок до якої має його дружина.

 

630 360 1492009835 1217

На Тернопідльщині завершили слідство щодо депутата обласної ради, який погрожував журналісту насильством, повідомляє Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури, пише ПІК.

“Встановили, що 7 квітня цього року депутат облради після опублікованого на сторінці друкованого видання  у соціальній мережі Фейсбук допису про діяльність місцевої громадської організації, стосунок до якої має його дружина, вимагав у журналіста припинити поширення цієї інформації й відкрито погрожував застосуванням насильства щодо нього й іншого працівника редакції”, – йдеться у повідомленні.

Під процесуальним керівництвом Бережанської окружної прокуратури завершено слідство щодо депутата Тернопільської обласної ради, підозрюваного в умисній погрозі насильством журналісту, у зв’язку із здійсненням ним  законної професійної діяльності (ч. 1 ст. 345-1 КК України).

Розслідування  здійснювали слідчі ВП №1 (м. Бережани)  Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області. Наразі, відповідно до ст. 290 КПК України, сторона захисту ознайомлюється із матеріалами провадження, після чого обвинувальний акт буде скерований до суду.

Читайте також: 

На Прикарпатті 16-річному хлопцеві не хотіли видати паспорт-книжечку: обласний суд зобов’язав

На Львівщині вкрали 730 тисяч гривень на реконструкції лікувально-діагностичного центру

Оцінка експерта: чому українці знову несуть гроші у банки

Ваш гороскоп на тиждень 25-31 жовтня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено