Івано-Франківськ

Івано-Франківщину відвідала делегація Нацгвардії Грузії: що побачили? (ФОТО)

Робоча поїздка на Івано-Франківщину відбулась в рамках офіційного візиту грузинської делегації до Національної гвардії України.

253495091 3180425522238123 8711634612920920879 n scaled

У ході візиту командувач Національної гвардії  Сил оборони Міністерства оборони Грузії бригадний генерал Роман Джохадзе, аташе з питань оборони Посольства Грузії в Україні бригадний генерал Леван Гамкрелідзе, аташе з правоохоронних питань Посольства Грузії в Україні Кахабер Кігурадзе ознайомились із діяльністю гірсько-патрульної роти військової частини 1241 та військової частини 3072, що розташовані на Івано-Франківщині, повідомляє ПІК.

Нацгвардійці продемонстрували новітні озброєння та техніку, які використовують військовослужбовці Національній гвардії України при виконанні завдань за призначенням. Значну увагу приділили завданням, які виконують військовослужбовці гірсько-патрульної роти.

Командувач НГУ генерал-полковник Микола Балан, відзначив, що започатковані раніше дружні відносини між двома структурами мають на меті сприяти взаємному розвитку та обміну досвідом, нарощенню спроможностей військових формувань задял забезпечення безпеки громадян і захисту суверенітету і територіальної цілісності країн.

Нагадаємо, що під час візиту командувача НГУ до Грузії у вересні цього року, сторони обговорили перспективні напрямки співробітництва між військовими формуваннями, які будуть реалізовані найближчим часом.

Зокрема, було досягнуто домовленостей щодо необхідності підписання Меморандуму про співробітництво між Національною гвардією України і Національною гвардією Сил оборони Грузії з питань підготовки особового складу, формування військового резерву, планування й організації заходів з територіальної оборони, психологічної реабілітації військовослужбовців Національної гвардії України, які зазнали бойових поранень під час участі в антитерористичній операції/операції Об’єднаних сил на Сході України, а також членів їх сімей.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено