Івано-Франківськ

День вбогого: понад 130 родин на Франківщині отримали допомогу від церкви (ФОТО)

Івано-Франківська Архієпархія продовжує підтримувати нужденних.

03 scaled

Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ з нагоди Всесвітнього дня бідного, який з ініціативи Папи Франциска вже п’ятий рік поспіль відзначають в другу неділю листопада, надала посильну допомогу нужденним, повідомляє єпархія, пише ПІК.

09 scaled

У зв’язку з пандемією коронавірусу, ось уже другий рік архієпархіальне управління забезпечує нужденних нашої області наборами з засобами гігієни та продуктами харчування.

Протягом останнього тижня пакунки з продуктами першої необхідності та засобами гігієни отримали потребуючі сім’ї та особи з Лисецького, Тисменицького та Калуського деканатів. Цього разу 134 сім’ї отримали допомогу від працівників Архієпархіального управління, які діють спільно з місцевими священнослужителями.

«Даючи милостиню, ми більше приймаємо, ніж даємо. Даючи милостиню, ми справді покриваємо багато власних гріхів. Даючи милостиню, ми беремо Бога за руку, яку Він через потребуючого сьогодні простягає до нас», – наголосив на важливості милосердя о. Ярослав Чопанюк з Калуського протопресвітеріату.

04 scaled

До переліку потребуючих входять малозабезпечені сім’ї, одинокі люди, діти-сироти та люди зі складними обставинами життя.

010 scaled

Відтак, до акції «Нагодуй убогого!» може долучитися будь-хто охочий, послуживши в такий спосіб у ваших парафіях самому Ісусові Христові, що сказав:

 «Усе, що ви зробили одному з моїх братів найменших – ви мені зробили!» (Мт. 25, 40).

Читайте також: 

У Франківську доживає останні дні старовинна будівля бурси поліційної (ФОТО)

На підприємсті у Надвірній почали виробляти кисень для лікування хворих на коронавірус

Ваш гороскоп на тиждень 15-21 листопада

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено