Івано-Франківськ

Добрий початок – половина діла: в селі на Долинщині залили фундамент для таблички-вказівника (ФОТО)

У великотур’янців давно виник задум - встановлення інформаційної таблички-вказівника “Велика Тур’я” на в’їзд в село зі сторони с. Белейова.

Добрий початок - половина діла: в селі на Долинщині залили фундамент для таблички-вказівника (ФОТО)

Добрий початок – половина діла: в суботу, 13 листопада в селі на Долинщині – Велика Тур’я, було закладено основу будівництва. Про це повідомляє Долинська міська рада, пише ПІК.

«Ми заливали фундамент (тумбу) під майбутню табличку “Велика Тур’я”. За гроші, які всі разом назбирали зі здачі склотари, було куплено цемент, арматуру та трубу. Витрачено 4400 грн.», – розповів на своїй сторінці у Facebook ідейний натхненник доброї справи Михайло Тріщ.

Наразі – це початок робіт, навесні планують продовжити, а саме: почати закріплювати всі елементи таблички, підсипати землею та зробити підвищення. Михайло поділився сподіваннями, що до літа наступного року планують завершити встановлення малої архітектурної форми.
Нагадаємо, кошти на встановлення малої архітектурної форми великотур’янцям вдалось кількаразово вилучити із збору та здачі склотари у своєму населеному пункті.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено