Івано-Франківськ

У Рогатинській ТГ запрацювала перша поліцейська станція (ФОТО)

В Рогатинській громаді таких станцій планується відкрити сім.

8210baa660b4dfc scaled

У Рогатинській ТГ першу поліцейську станцію відкрили у селі Верхня Липиця. Відтепер про безпеку жителів громади на цій території дбатиме старший дільничний офіцер поліції Олег Щепанчук, який трудиться у правоохоронних органах упродовж 10 років, пише ПІК з посиланням на Рогатинську міську раду.

Поліцейська станція обслуговуватиме 21 населений пункт, з кількістю жителів 6,5 тис. осіб. А її створення та відкриття стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції Івано-Франківщини та Рогатинської громади.

85be3a29a14c48d scaled d577d809a129e52 scaled

Зокрема, місцева влада створила комфортні умови для виконання функціональних обов’язків працівників станції, подбавши про ремонт приміщення (двох кімнат) та забезпечивши його меблями. А Головне управління Нацполіції в Івано-Франківській області виділило для роботи службове авто. Адже територія обслуговування станції велика й дільничному офіцеру необхідно оперативно реагуватимуть на звернення громадян.

f55552ff476d0f0 scaled

15 листопада відбулося відкриття станції. На добрий початок роботи приміщення поліцейської станції освятив настоятель Храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Верхня Липиця отець Зіновій Баланда.

9e2f4cca5161ed0 scaled

Довідково

Поліцейський офіцер громади (ПОГ) — це офіцер Національної поліції України, який живе та працює у певній територіальній громаді (ТГ). Його головні завдання — забезпечувати порядок і запобігати правопорушенням і злочинам у межах своєї територіальної громади.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено