Івано-Франківськ

У Калуші оголосили переможця конкурсу на будівництво нової автостанції

У Калуші 1 жовтня був оголошений інвестиційний конкурс з відбору інвестора для будівництва автостанції з приміщеннями громадського та комерційного призначення.

photo 2021 11 18 14 56 43

Конкурсні пропозиції приймались в управлінні економічного розвитку міста, пише «Калуш ФМ».

Об’єктом інвестування є будівництво автостанції з приміщеннями громадського та комерційного призначення.

Земельна ділянка, на якій буде здійснено будівництво об’єкта, перебуває в постійному користуванні комунального підприємства «Калуське підприємство автобусних станцій» Калуської міської ради та розташована за адресою: м. Калуш, вул. Ринкова, 5. Загальна площа  ділянки – 0,4527 га.

Цільове призначення: для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

Конкурс проводився з метою визначення переможця інвестора для будівництва автостанції з приміщеннями громадського та комерційного призначення.

Із заявкою на участь в інвестиційному конкурсі звернувся один учасник. Відповідно комісія опрацювала його конкурсну документацію і визначила, що вона відповідає умовам інвестиційного конкурсу.

Після ознайомлення з презентацією, представленою учасником інвестиційного проєкту, конкурсна комісія у закритому засіданні голосуванням визначила переможця конкурсу – приватне підприємство «СТАРВБУД», яке зареєстроване у Калуші.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено