Івано-Франківськ

На Долинщині створили віртуальний 3D-тур громадою

Віртуальна панорама пропонує вирушити у віртуальну подорож туристично-екскурсійними об’єктами і екологічним маршрутом Долинської громади.

Роздивитися як на долоні: на Долинщині створили віртуальний 3D-тур громадою

На Долинщині у такий спосіб хочуть привернути увагу туристів, адже завдяки віртуальній екскурсії громаду можна роздивитися як на долоні.

“3D-тур створено в рамках реалізації проекту «Створення системи комплексних заходів для розвитку туризму у Долинській ОТГ», який впродовж 2021 року реалізовує відділ інвестицій і туризму”,інформують на сайті Долинської міської ради, пише ПІК.

Щоб віртуально подорожувати Долинською громадою – варто перейти за посиланням: https://virtualukraine.travel/F1IWf6qtG0/32003674p&191.31h&62.14t

 Довідково: віртуальний тур —  це тривимірне панорамне зображення пам’яток міста з ефектом присутності. Для цього було зроблено безліч фотографій приміщень, а ще –  аерозйомку. Вони були поєднані в одне ціле завдяки спеціальній програмі. Це дало змогу користувачам туру поглянути на місто та громаду з висоти пташиного польоту або роздивитися деталі історичних будівель.

Читайте також у ПІК:

Добрий початок – половина діла: в селі на Долинщині залили фундамент для таблички-вказівника (ФОТО)

Житель Франківщини запросив на своє весілля волинських травматологів, які врятували йому життя після ДТП (ФОТО)

З висоти пташиного польоту: місто Долина (ВІДЕО)

Не розбазарити землю, дати вчителям зарплату та… злетіти на дельтаплані, – Іван Дирів про рік роботи на посаді Долинського міського голови

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено