Івано-Франківськ

На допомогу важкохворим прикарпатцям виділили 50 тисяч гривень

47 жителів Івано-Франківської області та міста отримають допомогу.
frankivsk 2 scaledФото – ілюстративне

У п’ятницю, 26 листопада, о 13:00 благодійна організація “Карітас Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ” вручатиме допомогу у вигляді засобів догляду та гігієни важкохворим людям.

Загалом з обласного бюджету  для придбання засобів догляду виділили 50 тис. гривень. 

Протягом жовтня соціальні працівники проекту «Домашня опіка» збирали документи від жителів міста та області, які є важкохворими та потребують засобів догляду, пише ПІК з посиланням на Івано-Франківську УГКЦ.

“Претендентами на отримання допомоги є важкохворі з числа малозабезпечених родин (одинокі або одиноко проживаючі люди літнього віку, які потребують сторонньої допомоги або особи з І групою інвалідності, які потребують стороннього догляду), розмір доходів на одного члена сім’ї не повинен перевищувати  3708 грн.”, – розповідають організатори благочинності.

На засіданні робочої групи для розгляду звернень громадян розглянули  61 заяву та провели аналіз за виписаними критеріями. У результаті робоча група задовільнила надання допомоги 47 потребуючим, які перебувають у кризових ситуаціях та потребують матеріальної допомоги та підтримки.

Проте Карітас Івано-Франківськ знайшов можливість з інших джерел організації забезпечити засобами догляду і тих 14 осіб, середньомісячний дохід яких на кілька десятків гривень перевищив встановлений державою неоподаткований мінімум.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено