Івано-Франківськ

На Рогатинщині служба зайнятості допомогла з кадрами аграрному сектору

Переважна більшість безробітних працевлаштовані на посади водія автотранспортних засобів, тракториста та тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва.

foto scaled

Питання зайнятості населення неможливо вирішитити сьогодні без налагодження тісної співпраці служби зайнятості з роботодавцями сільськогосподарської сфери, повідомляє Відділ інформаційної роботи Івано-Франківського обласного центру зайнятості, пише ПІК.

“Оскільки Рогатинщина – це один з районів нашої області, де найбільше розвинене саме сільське господарство, Рогатинська районна філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості тісно співпрацює з фермерськими господарствами, в тому числі з СФГ «Надія», ФГ «Янтар», ФГ «Свірж» та ФГ «Камінець», – йдеться у повідомленні.

В обласному центрі зайнятості також зазначають, що за 2021 рік на фермерські господарства Рогатинського району було працевлаштовано 63 особи з числа незайнятих та безробітних громадян.

З них 2 людини працевлаштовані на новостворені робочі місця шляхом надання роботодавцям компенсації єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, 12 осіб проходили курси цільового призначення, 5 осіб проходили стажування безпосередньо на робочому місці у роботодавця.

“Переважна більшість безробітних працевлаштовані на посаду водія автотранспортних засобів, тракториста та тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва”, – підсумовує служба зайнятості.

Саме завдяки тісній співпраці з роботодавцями агросектору району вирішуються проблеми працевлаштування сільського населення, створення додаткових робочих місць в районі, а також підвищення добробуту та посилення соціального захисту громадян.

Читайте також: 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено