Івано-Франківськ

Більше 30% українців готові їхати на роботу до Польщі: куди ще більше

8% українців готові працювати в замкнутому приміщенні без можливості покинути робоче місце.

f7c99c6 1200

Українці все частіше і частіше висловлюють готовність працювати за кордоном, але тільки не в Україні. Так, 31% українців готові в будь-який момент при наявності пропозиції поїхати на роботу в Польщі, повідомляє слово і Діло, пише ПІК.

“Згідно з даними опитування агентства Info Sapiens, найпопулярнішою серед українців є Німеччина – її обрали б місцем роботи 37% респондентів. 31% українців вказав Польщу, 20% – Чехію, 20% – Італію, 7% – Іспанію. В Ізраїль і Росію готові їхати на роботу тільки по 6% опитаних”, – пише видання.

Є переваги у заробітчан і за гендерною ознакою. Так, переважна частина бажаючих поїхати в Іспанію – жінки, так само як і три чверті бажаючих їхати працювати в Італії. А ось серед бажаючих їхати в Канаду, або Великобританію переважну більшість склали чоловіки.

Також опитування засвідчила, що:

“18% українців готові працювати за кордоном без офіційного працевлаштування, ще 8% – працювати в замкнутому приміщенні без можливості покинути робоче місце”.

Тим часом у Польщі кожна четверта компанія готова працевлаштувати до себе на роботу приїжджих з України. До пандемії коронавірусу таке бажання виявляла тільки кожна десята польська компанія.

До слова, дозвіл на роботу в Україні найчастіше отримували громадяни Туреччини, Росії, а в останні кілька років і Білорусі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено