Івано-Франківськ

Поліцейські Яблунівської громади отримали новий службовий автомобіль (ФОТО)

Яблунівська ТГ стала першою громадою на Косівщині, яка активно долучилася до проєкту Нацполіції «Поліцейський офіцер громади».

Поліцейські Яблунівської громади отримали новий службовий автомобіль (ФОТО)

Поліцейським Яблунівської громади начальник Національної поліції в Івано-Франківській області полковник Сергій Безпалько вручив ключі від нового службового автомобіля Renault Duster. Про це повідомляє Косівська райдержадміністрація, пише ПІК.

В урочистому заході передачі кросовера громаді також взяли участь голова Косівської РДА Наталія Кучма, голова районної ради Зеновій Томащук, начальник районного відділу поліції Роман Запоточний, заступник голови Яблунівського селищного голови Михайло Мельничук, староста с. Стопчатів Іван Андрійчук. Освятив автомобіль настоятель церкви Святого Миколая с. Стопчатова о. Володимир.

Окрім того, у Стопчатові коштом селищної ради облаштували сучасну поліцейську станцію. У громаді працюють три поліцейські офіцери. Правоохоронці працюють і мешкають на території Яблунівської громади. 

03122021035 scaled 03122021038 scaled 03122021040 scaled

До слова, це вже третій по рахунку службовий автомобіль Renault Duster у Стопчатові, два попередні громаді урочисто передали з нагоди відкриття поліцейської станції у квітні поточного року.

Читайте також у ПІК:

На Косівщині пожежа забрала життя жінки (ФОТО)

На Косівщині будують новий дитячий садочок: інспектувала нова очільниця РДА Кучма

На Косівщині повідомили, скільки в районі функціонує підприємств

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено