Івано-Франківськ

Викид пари на Бурштинській ТЕС: один із постраждалих помер у реанімації (ФОТО)

Пішов з життя Ігор Квас, який 28 листопада отримав на роботі 60% опіків шкіри. Сиротами залишились двоє дітей.

Викид пару на Бурштинській ТЕС: один із постраждалих помер у реанімації

Викид пари на Бурштинській ТЕС: машиніст-обхідник котельного устаткування, який отримав до 60% опіків шкіри 32-річний Квас Ігор Любомирович, сьогодні, 5 грудня, помер у лікарні. У чоловіка залишилися двоє дітей. Про це повідомляють на сторінці станції у Фейсбук, пише ПІК.

263116364 300681308624619 4997617349902961665 n scaled

“Потерпілому одразу надали першу допомогу та госпіталізували до Івано-Франківського опікового центру. Не дивлячись на оперативні дії медиків, на жаль, отримані ушкодження були несумісні з життям”, – йдеться у повідомленні.

Колектив Бурштинської ТЕС висловлює щирі співчуття родині загиблого. Рідні отримають всю необхідну допомогу від станції.  Стан інших потерпілих стабільний, загрози життю немає.
Нагадаємо, що 28 листопада, о 21:20 під час роботи 7-го енергоблоку Бурштинської ТЕС попередньо через розрив екранної труби на котлі стався викид гарячої пароводяної суміші і газів з топки котла. Причину виникнення аварії встановлюють.

1  грудня зі станції повідомляли:

“Станом на 09:00 1 грудня 2021 р. двоє працівників станції з опіками 30% та 60% продовжують знаходитися в реанімації. Зараз їхній стан оцінюють як стабільний, але важкий. Дихають хлопці самостійно, тиск теж тримають самостійно”.

Перед тим у мережів з’явилася інформація, що рідні Кваса Ігоря Любомировича, 32-х річного чоловіка, батька двох дітей, що постраждав під час аварії на Бурштинській ТЕС (60% опіків тіла), звернулись по допомогу, для подальшого лікування та реабілітації.

У подальшому БуТЕС повідомляла, що повністю забезпечує коштами лікування хлопців. Однак щодо Ігоря Кваса чуда не сталося. Дружина Ганна не може повірити, що Ігоря немає.

До слова, 1 грудня директор ДТЕК Бурштинська ТЕС Валерій Хом’яков написав заяву про звільнення.

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено