Івано-Франківськ

У Франківську хочуть створити міську асоціацію розвитку спорту (ФОТО)

У планах асоціація має працювати за такими напрямами: дитячий спорт, масовий спорт, спорт вищих досягнень, спорт ветеранів, олімпійський спорт.

263809183 1276238822883912 7532624769627590778 n scaled

Днями в Івано-Франківську відбулася зустріч ініціативної групи зі створення колегіального органу міста у сфері спорту, про це повідомив радник міського голови Назарій Кішак, пише ПІК.

Серед запрошених голова Івано-Франківського обласного осередку Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До – Андрій Данищук, голова Івано-Франківського міського осередку Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До Сергій Данищук та директор Департаменту молодіжної політики й спорту Віталій Матешко.

Ініціативна група висловила необхідність створення Івано-Франківської міської асоціації розвитку спорту, що сприятиме розвитку фізичної культури та спорту у нашому місті.

“Спорт – це сфера суспільних відносин, що стрімко розвивається, тому існує об’єктивна потреба у постійному вдосконаленні. Під час зустрічі спільно обговорили нагальні проблеми у сфері спорту та висловили свої пропозиції щодо їх вирішення.  Ми готові працювати за всіма напрямами спорту: дитячий спорт, масовий спорт, спорт вищих досягнень, спорт ветеранів, олімпійський спорт, неолімпійський спорт, інклюзивний спорт”,- зазначив Назарій Кішак.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено