Івано-Франківськ

У Франківську відбудеться мітинг проти антивакцинаторів

Мітинг відбудеться 12 грудня, о 12:00.

265034306 1279583189216142 4328567919474972002 n

В Івано-Франківську організовують мітинг проти антивакцинаторів. Відбудеться він у неділю, біля пам’ятника Івана Франка.

Про це повідомив радник міського голови Назарій Кішак, пише ПІК.

“Обираємо життя. Зупинимо антивакцинаторів. Антивакцинатори намагаються підірвати створення колективного імунітету. Свою діяльність антивакцинатори ведуть не безплатно, вона фінансується Росією. Про це яскраво свідчать докази, знайдені в Остапа Стахіва, якого затримали 16 листопада. У той же день зі Стахівим затримали ще одного учасника мережі, громадянина РФ”, – пише Кішак.

Також Кішак, додає, що один із заходів планується 12 грудня в Івано-Франківську біля пам‘ятника Івана Франка.

“Але ми, свідомі громадяни, мешканці Івано-Франківська не допустимо зборища кремлівських найманців‼️ Ми повинні зупинити це протистояння‼️ Закликаю свідомих та відповідальних українців не вестися на пропаганду, відповідально підходити до питання подолання пандемії та долучатися до нашого мітингу проти антивакцинаторів”, – йдеться у повідомленні.

Станом на 10 грудня, до мітингу вже готові долучитися близько 80 людей.

“Це і учасники АТО, військові, спортсмени з районів територіальної громади. Також ідею підтримали депутати, старше покоління”, – каже Назарій Кішак.

Також Назарій додає, що мітинг проти антивакцинаторів відбудеться не залежно від того, чи вийдуть на мітинг антивакцинатори.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено