Івано-Франківськ

Місцеві бюджети отримають кошти, щоб покрити різницю в тарифах на тепло – Денис Шмигаль

Тарифи на тепло для населення зростати не будуть.

266386873 477690630464812 2283847088500409839 n scaled

Місцеві бюджети отримають кошти, щоб покрити різницю в тарифах на тепло і погасити заборгованість перед «Нафтогазом». Сьогодні на засіданні Кабміну затвердили порядок та умови надання такої субвенції, повідомляє глава уряду Денис Шмигаль на своїй сторінці у Фейсбуці, пише ПІК.

“Отримання коштів дозволить теплопостачальникам звільнитись від боргів та розпочати модернізацію власних підприємств”, – йдеться у дописі.

Виконання цих умов передбачено в Меморандумі з місцевою владою. Уряд виконує свої зобов’язання. Очільники міст зі свого боку взяли на себе зобов’язання не підвищувати тарифи на тепло і гарячу воду для людей у цьому опалювальному сезоні.

Прем’єр також зазначає:

“Від початку опалювального сезону жодних віялових відключень споживачів не відбувалось. Кількагодинні відключення, які можуть мати місце в тому чи іншому місті — це невідкладні ремонтні роботи на лініях електропередач, про які попереджають заздалегідь, або аварійні ситуації, пов’язані з погодними умовами”.

Осінньо-зимовий період проходить стабільно, енергоресурсів у нас достатньо, а тарифи для населення, як ми й обіцяли, зростати не будуть, пише Шмигаль.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено