Івано-Франківськ

Адміністративний суд повідомив мешканці Коломийщини, що слухатиме її справу

Йдеться про стягнення з пані Олени заборгованості в сумі 5 930 гривень 08 копійок.

1229832 news

Івано-Франківський окружний адміністративний суд повідомляє у відкритому форматі Олену Проць(останнє відоме зареєстроване місце проживання: вулиця Січових Стрільців, буд. 18, село Стецева, Коломийський район, Івано-Франківська область) про те, що на розгляді у цій судовій інстанції перебуває справа №300/7654/21 за позовною заявою Головного управління ДПС в Івано-Франківській області про стягнення з пані Олени заборгованості в сумі 5 930 гривень 08 копійок, пише ПІК.

“Ухвалою Івано-Франківського окружного адміністративного суду від 01.12.2021 відкрито провадження у справі. Розгляд справи здійснюється за правилами спрощеного позовного провадження без проведення судового засідання та повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні) в порядку, визначеному статтею 262 КАС України”, – повідомляє суд.

Нагадаємо, що днями Івано-Франківський окружний адміністративний суд задовольнив позов Головного управління ДПС в Івано-Франківській області  до товариства з обмеженою відповідальністю про стягнення податкового боргу в сумі майже 40 тисяч гривень.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено