Івано-Франківськ

В Україні 11-річна дівчинка народила дитя: хлопчика назвали Шандором

Породіллю після пологів перевели в інфекційне відділення, оскільки у неї діагностували COVID-19.

nozhki scaled

На Закарпатті, у Берегівському райони 11-річна дівчинка народила хлопчика вагою 2 кг 500 г та зростом 49 см, їй робили кесарів розтин.

Інформацію про це підтвердив УНІАН завідувач акушерсько-гінекологічним відділенням Берегівської лікарні імені Бертолона Ліннера Володимир Сагарда, пише ПІК.

“Ми планували направити неповнолітню породіллю в Ужгородський міський пологовий будинок, де велика практика прийому пологів в особливих випадках. Проте пологи почалися раптово вночі, і було прийнято рішення не ризикувати та не транспортувати породіллю до обласного центру, а терміново проводити операцію”, – прокоментував Сагарда.

За інформацією УНІАН, малюк зперебуває у лікарні під наглядом неонатологів і досі (з 18 листопада). Породіллю після пологів перевели в інфекційне відділення, оскільки у неї діагностували COVID-19.

Найімовірніше, заразилася вона через родичів, котрі відвідували молоду маму.

Як повідомила УНІАН начальник Служби у справах дітей Берегівської територіальної громади Олександрія Садварі, дитину зареєстрували родичі, хлопчика назвали Шандором.

До слова, у жовтні стало відомо про те, що у районній лікарні Берегівської територіальної громади Закарпатської області взяли на облік вагітну дівчинку, якій лише 11 років. У зв’язку з цим поліція розпочала розслідування за ч. 4 ст. 152 (Згвалтування) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо прикру долю маленької матусі. Спочатку дівчинка та її мати говорили, що батьком дитини є неповнолітній хлопець. Проте в ефірі шоу 11-річна майбутня породілля зізналася, що вона вагітна від вітчима – 46-річного чоловіка на ім’я Олександр, який жив із її матір’ю.

Читайте також: 

Замах на вбивство судді на Прикарпатті: вирішують питання про арешт зловмисника (ФОТО)

Вдова Гонгадзе повертається в Україну: в Голосі Америки назвали причину

Ваш гороскоп на тиждень 20-26 грудня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено