Івано-Франківськ

Судитимуть рецидивіста, жертвою якого став знаменитий львівський художник

Раніше 35-літній обвинувачений напав на перехожого, побив його, зірвав зі шиї золотий ланцюжок та викрав сумку з речами.

У Львові судитимуть цинічного рецидивіста, від рук якого загинув художник Орест Косар, повідомляє прокуратура області, пише ПІК.

Прокурорами Франківської окружної прокуратури міста Львова скеровано до суду обвинувальний акт щодо раніше судимого 35-річного львів’янина, якого обвинувачують у вчиненні грабежу, розбою та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті (ч. 2 ст. 186, ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 121 КК України).

“Встановлено, що у липні поточного року на сходовій клітці одного із львівських будинків фігурант напав на пенсіонера, наніс йому тяжкі тілесні ушкодження та заволодів його мобільним телефоном вартістю близько 800 грн і наплічною сумкою, в якій знаходилось художнє приладдя жертви. Від отриманих травм потерпілий, який виявився знаменитим місцевим художником, помер у лікарні”, – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, раніше у червні цього року в одному із львівських скверів обвинувачений напав на перехожого, побив його, зірвав зі шиї золотий ланцюжок та викрав сумку із речами.

Досудове розслідування здійснювали слідчі відділу поліції № 1 ЛРУП № 2 ГУ НП у Львівській області.

Ким був Орест Косар

Відомий художник Орест Косар народився на Тернопільщині, однак своє натхнення знайшов у Львові.

orest kosar2

Був членом Національної спілки художників України, виступав одним із ініціаторів пленерів (створення картин просто неба) у Золочеві та Славському.

Найвідоміші картини Ореста Косара – Площа Ринок, Сухі дерева, Весняні асоціації, Шевченкова земля.

Читайте також: 

Замерз спортсмен, що зовсім роздягнутим біг трасою неподалік Маріуполя (ВІДЕО)

Смертельна пожежа в лікарні на Прикарпатті: чому поліція та голова ОДА не сказали про вибух? (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено