Івано-Франківськ

У Калуші визначили політика та опозиціонера року (ФОТО)

Вивчали також фейки – не лише як дописи з соціальних мереж, а й повідомлення органів державної влади.

images 2

У Калуші інтернет-ресурс “Вікна” започаткував та реалізував Суб’єктивний рейтинг подій та персон-2021. “Вікна” пригадали  ключові події 2021 року й визначили номінантів та переможців, повідомляє ПІК з посиланням на “Вікна”.

Bez nazvanyya 2 2

Політиком року став Калуський міський голова Андрій Найда (на фото) через постійну присутність у прямому ефірі, соціальних мережах, намагання налагодити зворотній зв’язок з мешканцями.

Опозиціонером року визнана — депутатка Калуської міської ради Ольга Сікора (на фото).

Bez nazvanyya 1 2

В номінації “Піар року” переможцем став  знову ж таки очільник Калуської громади.

ПІАР РОКУ

1. Андрій Найда і боротьба з міфами — міському голові не до вподоби окремі дописи в соціальних мережах, тож він запропонував організовувати передачу на тему «Міфи і правда Фейсбуку».

Відділу внутрішньої політики доручили оперативно реагувати на неправдиві повідомлення. Причому фейки – це не лише дописи з соціальних мереж, а й повідомлення органів державної влади. Так, офіційний сайт Держпродспоживслужби України повідомив, що комунальне підприємство Калуша зобов’язали повернути споживачам понад 7,4 млн гривень, а на сайті міської ради цю новину назвали фейковою.

2. Ток-шоу на міському телебаченні — теж ініціатива міського голови. Відбулося кілька ток-шоу, проте опонентів міського голови на них не кличуть.

3. «Детектор Калуш» — у першій половині року у Калуші практикували сюжети для спростування фейків у соціальних мережах. Проте практика не прижилася.

4. Гонитва за переглядами — міська влада і її підрозділи нарощують свою присутність в інформаційному просторі та соціальних мережах. Відтак відділ внутрішньої політики зобов’язали нарощувати кількість переглядів, а посадовцям міської влади рекомендувати підписуватися на сторінки влади у Фейсбуці. Влада вважає, що її робота має бути цікавою: якщо повідомлення не викликають інтересу, то у хід ідуть адміністративні важелі.

5. Рейтинг громади — на початок року Калуська громада посідала 5 місце в області в рейтингу інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України. Станом на 1 липня — піднялася на 2 місце, поступившись лише Долинській громаді.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено