Івано-Франківськ

У Буковелі сталася стрілянина: очевидці розповіли подробиці (ФОТО)

У одному з готелів в "Буковелі" влаштували стрілянину. Коли саме стався інцидент невідомо, однак йому надали розголосу 13 січня.

photo 2022 01 14 14 52 112 scaled

Як розповіли очевидці подій, зухвалі відпочивальники почали погрожувати своїм сусідам і навіть патрульним поліцейським, які прибули на виклик, повідомляє 24 канал

Киянин Павло Кашчук розповів, що правоохоронців у готель викликали його близькі друзі, під вікнами яких пролунали 20 – 30 пострілів. Люди відпочивали у Карпатах з дітьми і почали переживати за свою безпеку.

photo 2022 01 14 14 50 43112

На вулиці два тіла із пістолетом намагаються його перезарядити. Здається, що один із двох ось-ось або застрелиться, або застрелить іншого. На нормальні зауваження огризалися та погрожували, як кажуть, “фізичною розправою”, – зазначив чоловік.

Зрештою до готелю прибули два екіпажі патрульних, однак на той момент зухвальці уже встигли заховатися у свій номер. Правохоронці почали вести з ними спокійну бесіду крізь прочинені двері, а свідки надали свідчення у письмовому вигляді.

Втім, туристу, який і викликав поліціянтів, здалося, що справу намагаються владнати “по-тихому”. Тому він заявив порушникам та поліцейським, що не дасть цього зробити й писатиме заяву.

Почувши таку категоричну позицію, стрільці та жінка з їхньої компанії почали відверто погрожувати опоненту і навіть правоохоронцям та навіть кидатися на них.

Як ви вважаєте, яка реакція поліцейських? Звинувачують мого друга, який, звичайно, теж на емоціях вже, у створенні конфлікту. Один зі стрільців називається полковником у відставці Славою, продовжує погрожувати розправою. Копи вилучають пістолет і їдуть, нікого не затримавши. Радять знову дзвонити, “якщо щось не так”. Посоромилися чи побоялися? Може, перенервували? Я не розумію“, – обурився Кашчук.

Після від’їзду поліції ситуація не втихомирилася. Оскільки агресивні відпочивальники продовжили сипати погрозами. Автор допису припустив, що через таку безкарність неадекватна компанія цілком могла дістати звідкись іншого пістолета і накоїти лиха.

image 1 2 scaled

Крім того, він поцікавився, яка в такому разі відповідальність чекала би на поліцейських, котрі швидко залишили місце обурливого інциденту.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено