Івано-Франківськ

У відпочинковому комплекс на Прикарпатті сталася стрілянина: нові подробиці (ФОТО)

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження і з’ясовують всі обставини інциденту між двома групами осіб.

Подія сталася у ніч з 9 на 10 липня. Між двома групами відпочивальників виникла сварка. У ході неї один з громадян здійснив постріл з пістолету для відстрілу патронів травматичної дії. При цьому двоє осіб, за попередньою інформацією, яка надійшла від медичних працівників, отримали легкі тілесні ушкодження, повідомляє ПІК із посиланням на Поліція Івано-Франківської області.

Слідчі, під процесуальним керівництвом районної прокуратури, одразу внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України. В подальшому за результатами досудового розслідування, отриманими висновками призначених експертиз буде прийнято кінцеве рішення щодо кваліфікації цієї події“, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Натомість у соцмережі деякі подробиці інциденту, який стався у відпочинковому комплексі “Синьогора”, розповіла одна із потерпілих, франківчанка Анастасія Бандеровська.

4 4 scaled

 

В мене з братом стріляли, а справу пробують замнути… Чоловік після скоєного сів за кермо власного авто та поїхав у СІЗО в супроводі двох поліцейських. Та, як виявилось, тільки до 9:00 ранку наступного дня. Стаття по якій він мав проходити ст.296 ч.4 ККУ (Хуліганство), а потім її перекваліфікували на ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження)”, – пояснює Аастасія.

Більше подробиць інциденту – ТУТ.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено