Івано-Франківськ

Стала відома година, о якій суддя повернеться до обрання запобіжного заходу для Порошенка

П'ятому Президенту України загрожує утримання під вартою або внесення застави в 1 мільярд гривень.

thumbnail tw 20220117165048 7939

У середу, 19 січня, суддя Печерського районного суду Києва Олексій Соколов оголосить рішення щодо обрання запобіжного заходу для п’ятого Президента України Петра Порошенка, підозрюваного в державній зраді.

Про це повідомив розпорядник суду, інформують Українськi Новини, пише ПІК.

“Вихід слідчого судді з дорадчої кімнати для проголошення резолютивної частини відбудеться 19 січня о 14:00”, – сказав розпорядник.

Як відомо, 17 січня суддя був у нарадчій кімнаті 5 годин. Були навіть повідомлення, що йому стало зле. Та пізніше цю інформацію спростували.

Прокурори просили обрати запобіжний захід для Порошенка у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в 1 мільярд гривень.

Раніше про перенесення засідання у своєму Telegram-каналі повідомив депутат Верховної Ради від фракції “Європейська солідарність” Олексій Гончаренко.

Нагадаємо, що 17 січня, рейсом з Варшави до Києва прилетів  п’ятий президент України Петро Порошенко, якому інкримінують державну зраду, і згодом прибув до Печерського районного суду Києва. Суд мав обрати запобіжний захід. Однак цього не сталося. В очікуванні судового рішення Петро Порошенко разом з прихильниками колядував “Нова радість стала”.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено