Івано-Франківськ

Погрожував зарізати доньку та підірвати квартиру: затримали мешканця Івано-Франківська (ФОТО)

Чоловік розповідав, що був на фронті, розлучився з дружиною і хоче побачити молодшу дитину.

272118128 7332119593495284 8006285339692275555 n scaled

Вночі мешканець Івано-Франківська подзвонив у поліцію і повідомив, що заріже себе і дитину, якщо правоохоронці за 15 хвилин не привезуть його колишню дружину. Чоловік також заявив, що двері заміновані і квартира вибухне, якщо поліцейські спробують вибити двері, повідомляє Курс, пише ПІК.

Розмову з поліцейськими чоловік транслював у фейсбуці. Також демонстрував на відео ніж. Згодом наказав 10-річній доньці, яка з ним проживає, дістати гранату. На відео чоловік розповідає, що був на фронті, розлучився з дружиною і хоче побачити молодшу доньку.

“Під час переговорів з поліцейськими чоловік сказав, що впустить поліцейських, лише якщо привезуть його колишню дружину. Завести в квартиру її мають без зброї і бронежилетів. Також чоловік сказав, що зберігає у квартирі багато зброї. Згодом франківець таки погодився впустити в квартиру одного з поліцейських, на тому трансляція завершилася”, –  пише видання.

У секторі комунікації поліції Івано-Франківщини КУРСу повідомили, що дитина не постраждала, а детальнішу інформацію про випадок нададуть згодом.

За інформацією Курсу, чоловіка затримали, вилучили гранату та привели її у безпечний стан. За попередньою інформацією, граната була страйкбольна.

Читайте також: 

У Львові з кабінету судді хтось вкрав 120 тисяч доларів: звідки вони взялися

За сексуальні послуги під виглядом масажу на Прикарпатті судитимуть звідницю (ФОТО)

На Львівщині судитимуть екс-голову сільради за зловживання владою

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено