Івано-Франківськ

Порошенко не виконує судові зобов’язання – Державне бюро розслідувань

Зокрема, лідер партії "Європейська солідарність" не здав закордонний паспорт.

Порошенко не виконує судові зобов'язання - Державне бюро розслідувань

Порошенко за рішенням Печерського суду має здати на зберігання до відповідних органів свій закордонний паспорт чи інші документи, які дозволяють виїзд за межі України. Державне бюро розслідувань звинувачує експрезидента у невиконанні покладених на нього судом зобов’язань у справі про державну зраду, пише ПІК.

19 січня 2022 року суд обрав Порошенку Петру Олексійовичу запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання та поклав обов’язки, зокрема, здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України та в’їзд в Україну.

“За таких обставин підозрюваний Порошенко П. О. зобов’язаний здати свої закордонні паспорти до відповідних органів державної влади, що виключає можливість виїзду за межі України, однак до теперішнього часу даний обов’язок підозрюваний не виконав”, – йдеться у повідомленні ДБР.

До слова, п’ятого президента підозрюють у держзраді та сприянні терористичним організаціям у справі про незаконне постачання вугілля з окупованих територій. Його спільником у цій справі слідчі вважають проросійського політика, нардепа від “ОПЗЖ” Віктора Медведчука.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено